Start vóórinschrijving appartementen in de voormalige Pauluskerk in Den Haag

01 maart 2017
Zelfbouw_klushuizen_Pauluskerk-1

Binnenkort start Urbannerdam de vóórinschrijving op 21 bijzondere appartementen in de Pauluskerk Den Haag. De transformatie van de Pauluskerk is een uniek project. In deze karakteristieke voormalige kerk uit de jaren 50, komen 21 woningen die in CPO light ontwikkeld worden.

De initiatiefnemers hebben het cascoplan ontwikkeld (verkaveling, casco ingreep), de kopers buigen zich collectief over de afwerking van de collectieve ruimten en individueel over de indeling van de eigen woning. Daarin heb je alle vrijheid. Wil je een loft zonder binnenmuren?  Wil je een dubbele loft, boven wonen en beneden slapen? Wil je een grote woonkeuken? Of wil je liever een extra grote werkruimte? Alles kan. Nog leuker is dat in elk appartement wel iets bijzonders van de kerk te vinden is, een kerkraam, een biechthok, een deel van de  toren, een kapel en nog veel meer.

Tweede helft maart start de vóórinschrijving. We zijn druk bezig de tekeningen en de verkoopinformatie af te ronden.

Via de website houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Schrijf je in via onderstaande link bij "blijf op de hoogte" op onze website o.v.v. bijzonder vastgoed en Pauluskerk Den Haag.

Link: http://www.urbannerdam.nl/contact/