ir. Rob Out MRE

senior adviseur

06 - 5117 65 32
r.out@urbannerdam.nl 

"Maatwerk voor iedereen"

Woonwensen van mensen zijn divers. Toch zijn veel woningen hetzelfde. Dat kan anders. Door het heft in eigen hand te nemen is maatwerk voor iedereen mogelijk. Daar komt wel wat bij kijken. Denk aan alle regels waaraan voldaan moet worden. Verder zijn niet alle gemeentes, architecten en andere betrokkenen gewend om met particulieren om te gaan.

Wij bij Urbannerdam kennen het klappen van de zweep en kunnen je helpen de obstakels te omzeilen waar je mee te maken krijgt als je je eigen woning realiseert. De uitdaging is om de focus zoveel mogelijk gericht te houden op waar alle betrokkenen energie van krijgen, de aanstaande bewoner voorop. ‘Ontzorgen’ is daarbij een sleutelwoord. Dit doen we door werk uit handen te nemen, door een handje te helpen of door advies te geven. 

Ik word enthousiast van de afwisseling die dit met zich meebrengt. Soms ligt de nadruk op steen, staal of glas. De andere keer staan de Euro’s centraal. Dan weer gaat het om contracten, juridische zaken en allerhande wet- en regelgeving. Maar altijd gaat het om mensen. Ik ben ervan overtuigd dat oprechte interesse en betrokkenheid leidt tot betere resultaten. Dit is mijn ‘mindset’ en ik probeer anderen hierin mee te krijgen. Zoveel mogelijk kaarten op tafel en min mogelijk voor de borst. Samen gaat het beter dan alleen.

In de achterliggende twintig jaar heb ik ervaring opgedaan aan alle kanten van de tafel. Zo ben ik vertrouwd geraakt met de manier waarop bijvoorbeeld gemeenten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers en beleggers denken en doen. Zeker zo belangrijk is dat ik mijn eigen woning via collectief particulier opdrachtgeverschap heb gerealiseerd. Ik zet de professionele ervaring en die als deelnemer in een CPO-project graag in om nieuwe projecten zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Werkvelden
Klushuizen
Zelfbouw / CPO Project- en gebiedsontwikkeling