• Zelfbouw_Den-Haag-1
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_3
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_2
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_1

De gemeente Den Haag is gestart met het uitgeven van kavels aan bouwgroepen. De inschrijving voor Deelplan 20 in Ypenburg is geopend! 

Deelplan 20 in Ypenburg
De gemeente Den Haag biedt in het noordelijke gedeelte van de wijk Ypenburg twee kavels aan voor bouwgroepen om door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een appartementengebouw te ontwikkelen. De namen van de kavels zijn Albatros 64 en Albatros 85. Wij zien mogelijkheden voor maisonnettes, appartementen en een penthouse. Urbannerdam neemt het initiatief om een bouwgroep te verzamelen!

De wijk Ypenburg is ideaal voor mensen die dicht bij de stad willen wonen maar wel in rust en in het groen. Binnen 20 minuten fietsen bent u in het centrum van Den Haag en binnen 5 minuten bent u op de uitvalswegen richting de A4, A12 en A13.
Meer informatie over deelplan 20 vindt je via deze link.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u inschrijven? Neem dan contact op voor meer informatie. Inschrijven kan tot 27 maart 2017.

Aanmelden kan bij Denise Zuidhoek via d.zuidhoek@urbannerdam.nl.

Petroleumhaven
In Petroleumhaven komen twee kavels beschikbaar voor woongebouwen met een gemixte functie. In de plint is ruimte voor circa 4 niet-wonen-functies en op de verdiepingen 30 appartementen.
Start verkoop: 3e kwartaal 2017. 

Meer informatie over Petroleumhaven vindt je via deze link.

Meer weten?
Meer weten of aanmelden als geïnteresseerde kan bij Denise Zuidhoek. Dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.


ir. Denise Zuidhoek
E: d.zuidhoek@urbannerdam.nl
T: 06 - 1947 60 10