• Zelfbouw_Den-Haag-1
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_3
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_2
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_1
  • Zelfbouw_CPO_Deelplan20_4

Wonen aan het water in Ypenburg (Deelplan 20)
Een nieuwbouwproject met een diversiteit aan wo­ningtypen, waarbij je zelf bepaalt hoe je woning er uit komt te zien. Een vide in je stadswoning, een open loft of juist veel kamers? Aan jou de keuze! Er zijn woningen met verschilldende afmetingen van 50 m² tot 200 m² en V.O.N. prijzen van circa € 2450,- /m².

Bouwgroep Den Haag is een vereniging van particulieren met de ambitie om een bijzonder en duurzaam gebouw te maken, waar ieder zijn eigen wens in kwijt kan. De wijk Ypenburg is ideaal voor mensen die dicht bij de stad willen wonen maar wel in rust en in het groen. Binnen 20 minuten fietsen ben je in het centrum van Den Haag en binnen 5 minuten ben je op snelweg.
De bouwgroep werkt samen met architectenbureau Buro Ruim, Vink + Veenman als aannemer en Urbannerdam voor het procesmanagement. 

Wil jij je inschrijven of meer informatie? Stuur dan voor 26 mei naar denhaag@buroruim.nl. Vermeld daarin je naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.

Petroleumhaven
In Petroleumhaven komen twee kavels beschikbaar voor woongebouwen met een gemixte functie. In de plint is ruimte voor circa 4 niet-wonen-functies en op de verdiepingen 30 appartementen.
Start verkoop: 3e kwartaal 2017. 

Meer informatie over Petroleumhaven vindt je via deze link.

Meer weten?
Meer weten of aanmelden als geïnteresseerde kan bij Denise Zuidhoek. Dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.


ir. Denise Zuidhoek
E: d.zuidhoek@urbannerdam.nl
T: 06 - 1947 60 10