• start visual_1-1
  • start visual_2
  • start visual_3
  • start visual_4
  • start visual_5
  • start visual_6-2
  • Zelfbouw_Damiate_1-2
  • Zelfbouw_Damiate_2-1
  • CPO deel
  • Damiate_kavel_website

CPO De Damiate: Inschrijven nu mogelijk!
Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die aan al uw wensen voldoet? Ontwerp dan uw eigen woning! Hierbij bepaalt u zelf over de indeling en plattegrond van uw eigen woning. In het project CPO De Damiate worden 16 stadswoningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. 

Woningen: 

De kavel geeft de mogelijkheid om 16 grondgebonden woningen te creëren. De breedte en de diepte van de woningen kunnen verschillen afhankelijk van de individuele wensen van de deelnemers. De woningen worden ontwikkeld met een hoge duurzaamheidseis (EPC=0 eis en gemiddelde GPR score 7.8). Onder professionele begeleiding van Urbannerdam besluit u samen met de toekomstige architect en uw toekomstige buren over de uitstraling, de materialen en de indeling van de gevels. Hoe uw woning er van binnen uit komt te zien kunt u helemaal zelf bepalen. Aantal badkamers, slaapkamers, wel of geen vide, atelier, woonkeuken, het kan allemaal. Hierin wordt u natuurlijk geadviseerd door Urbannerdam waarbij uw woonwensen worden gerealiseerd in uw ideale droomhuis. 

Locatie: 

De locatie voor dit CPO-project ligt in het stadsdeel Schalkwijk in het zuidoosten van Haarlem. Het heeft met de nabijheid van het Schalkstad en het Kennemergasthuis aan de overzijde van de Amerikaweg een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen. 
Door de ligging nabij uitvalswegen (Schipholweg) is het gebied goed ontsloten voor het autoverkeer. Ook bevinden er zich OV-bushaltes aan de Schipholweg. Tevens is het gebied goed verbonden met het Haarlemse fietsnetwerk en daardoor goed te bereiken per fiets. 
De Damiate wordt gecreëerd op een groene locatie langs de Amerikavaart. De Damiate wordt begrensd door water en groen op slechts een kwartier afstand tot het centrum van Haarlem. 

Kosten: 

De woningen met een woonoppervlakte van circa 150 m2 (bruto vloeroppervlakte) zijn te realiseren vanaf € 450.000,- (minimale financieringseis). Het voordeel van een CPO project is dat de prijs van uw grondgebonden woning bepaald wordt door de kostprijs, waar u zelf aanzienlijk invloed op heeft, en niet door de marktwaarde. 

Bent u enthousiast na het lezen van het bovenstaande? Laat u dan verder adviseren over dit CPO-project. 

Tijdpad
Start inschrijving: nu mogelijk!
Start ontwerpfase: juni 2019.
Start bouw: circa juni 2020.

Inschrijven:
Inschrijven is nu mogelijk! Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. 
Om in te kunnen schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen, € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is. (Minimale financieringseis: € 450.000,-)

Rol Urbannerdam
Samen met Bemog Projektontwikkeling is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van ontzorgende procesbegeleider. Op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunnen de zelfbouwers zich concentreren op hun woonwensen en het ontwerp van hun eigen huis. 

Betrokken partijen
1. Bemog Projekt Ontwikkeling
2. Gemeente Haarlem
3. Urbannerdam

Downloads: 
Informatiebrochure
Inschrijfformulier
Format Financieringstoets
Flyer
Kavelpaspoort

Contactpersonen               

ing. Alexander Keizer
a.keizer@urbannerdam.nl
06 - 21 19 74 19

Niels Hummel MSc
n.hummel@urbannerdam.nl
06 - 30 03 18 06


Fleur van Leeuwen LLB
f.vanleeuwen@urbannerdam.nl
06 - 38 71 76 16