• HvD_View01
  • sfeerbeeld Damiate
  • CPO deel
  • verkaveling kleur

Hof van Damiate

Zestien bijzondere herenhuizen met extra plafondhoogte, terrassen, loggia’s en dakterrassen rondom een gemeenschappelijke binnentuin. Hof van Damiate biedt een bijzondere kans om uw droomwoning te kopen op vijftien minuten fietsen van het centrum van Haarlem en dertig minuten rijden van Amsterdam. Gelegen in een rustige, groene buurt en direct aan een nieuw park. 
Hof van Damiate 
biedt u bovendien een unieke kans om uw woning naar wens te laten bouwen: U bepaalt zelf de indeling en de afmeting van uw woning. Wilt u een kas op het dak, nul-op-de-meter, een sauna of een yogastudio aan huis? Het kan allemaal in Hof van Damiate!

Woningen
Het unieke aan Hof van Damiate is dat u zelf mag beslissen hoe uw woning eruit komt te zien. Met een voorgeschreven dakrandhoogte van 10,8 m zijn ruim drie woonlagen mogelijk. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een gedeeltelijke dakopbouw te plaatsen. De breedte en diepte van de woningen kiest u grotendeels zelf. Op deze manier zijn woningen mogelijk van circa 100 m2 tot 240 m2.

Bij Hof van Damiate wordt u als koper ook een beetje de projectontwikkelaar van uw eigen woning. U krijgt vergaande mogelijkheden om samen met de overige kopers de woningen te laten uitwerken via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).

Uiteraard doet u dat niet alleen, u krijgt daarbij begeleiding van de adviseurs van Urbannerdam.
Hof van Damiate heeft naast privé tuinen ook nog een gemeenschappelijke tuin. U bepaalt samen met de andere kopers hoe die ingericht zal gaan worden. Zo kan er een bloementuin, een speelweide, een moestuin of een combinatie hiervan worden gerealiseerd. In ieder geval zal er ruimte komen om uw fiets te stallen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een van de kernpunten van Hof van Damiate. De woningen zijn natuurlijk heel goed geïsoleerd en ze zijn aardgasvrij. Warmte wordt opgewekt door een combinatie van een Warmte Koude Opslag (WKO) met warmtepompen. Alle woningen worden hierop aangesloten.
Groene daken of het gebruik van regenwater om de toiletten mee door te spoelen zijn andere mogelijkheden om de duurzaamheidsambities te halen.

Kosten
Afhankelijk van uw woonwensen worden de stichtingskosten voor bijvoorbeeld een XS woning van 90m2 (gebruiksoppervlak) geraamd op circa € 330.000, voor een M woning van 150m2 is dat ongeveer € 470.000 en voor een XL woning van maar liefs 225m2 is dat ongeveer € 658.000.

Het voordeel van een CPO project is dat de prijs van uw woning niet bepaald wordt door de marktprijs, maar door de daadwerkelijke kostprijs waar u zelf een aanzienlijke invloed op heeft.

* Genoemde getallen zijn indicatief op basis van kengetallen (2019). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 

Tijdpad
De inschrijving is gestart. Er zijn nog enkele kavels vrij dus schrijf u snel in!

Rol Urbannerdam
Samen met Bemog Projektontwikkeling is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van procesbegeleider; op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunt u zich concentreren op uw woonwensen en het ontwerp van uw eigen huis. 

Betrokken partijen
1. Bemog Projektontwikkeling
2. Gemeente Haarlem
3. Urbannerdam

Links 
Kijk op www.hofvandamiate.nl voor meer informatie over het project. Hier kunt u ook de brochure, het inschrijfformulier en het formulier financieringsverklaring downloaden.  

Contactpersonen    

          

ir. Yolanda Steijns
y.steijns@urbannerdam.nl
06 - 50 50 84 64