• start visual_1-1
  • start visual_2
  • start visual_3
  • start visual_4
  • start visual_5
  • start visual_6-2
  • Zelfbouw_Damiate_1-2
  • Zelfbouw_Damiate_2-1

Schrijf je nu in, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Zelfbouwers gezocht voor CPO project De Damiate te Haarlem.
Op de Damiate locatie in Haarlem worden 16 grondgebonden woningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Alle woningen binnen het project De Damiate zijn georganiseerd rondom groene hoven, waar ruimte is voor collectief gebruik en ontmoeting. Op deze prachtige locatie heb je de kans om samen met je toekomstige buren je eigen woning te ontwikkelen.

De locatie voor dit CPO project ligt in het stadsdeel Schalkwijk in Haarlem. De locatie is een belangrijke toegang tot de Boerhaavewijk en de Damiate wordt daadwerkelijk de poort tot deze wijk. Boerhaavewijk is een van de vier wijken van het Stadsdeel Schalkwijk in het zuidoosten van Haarlem. Het project De Damiate is een uitwerking van de opgestelde gebiedsvisie voor de Boerhaavewijk met als bedoeling de wijk op sociaal, maatschappelijk, economisch en fysiek vlak te verbeteren. Er zal een complete gebiedsvernieuwing plaatsvinden waarbij nieuwe faciliteiten worden gecreëerd.  De locatie wordt begrensd door water en groen, en ligt slechts op een kwartier afstand van het centrum van Haarlem.

Hoe werkt het?
De vereniging van opdrachtgevers gaat met begeleiding van Urbannerdam de woningen ontwikkelen. De woningen kunnen verschillen in afmeting en worden ontwikkeld met een hoge duurzaamheidsambitie. Het is mogelijk om elke woning naar eigen hand te ontwerpen binnen de gestelde regels die worden vastgesteld in het kavelpaspoort.

Tijdpad
Fase project: inschrijving mogelijk.
De verwachting is dat de bouw start in 2020.

Inschrijven:
Inschrijven is nu mogelijk! Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. 
Om in te kunnen schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen, € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is. (Minimale financieringseis: 450.000)

Rol Urbannerdam
Samen met Bemog Projektontwikkeling is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van ontzorgende procesbegeleider. Op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunnen de zelfbouwers zich concentreren op hun woonwensen en het ontwerp van hun eigen huis. 

Betrokken partijen
1. Bemog Projekt Ontwikkeling
2. Gemeente Haarlem
3. Urbannerdam

Downloads: 
Informatiebrochure
Inschrijfformulier
Format Financieringstoets
Flyer
Kavelpaspoort

Contactpersonen               

ing. Alexander Keizer
a.keizer@urbannerdam.nl
06 - 21 19 74 19

Niels Hummel MSc
n.hummel@urbannerdam.nl
06 - 30 03 18 06


Fleur van Leeuwen LLB
f.vanleeuwen@urbannerdam.nl
06 - 38 71 76 16