• LOGO SEN aangepast

Nieuws

  • 31 mei 2014
    Duurzaamheidsbeurs Akkrum: SlimEnergiebesparenNU is aanwezig
  • 28 augustus 2012
    Urbannerdam Noord NL op consumentenbeurs in Friesland Lees meer...

Energiebesparing in de bestaande bouw voor particulieren, corporaties en VVE’s. Wij geven advies, over het energiezuiniger maken van woningen, voeren de werkzaamheden uit en zorgen voor de aanvraag van subsidies en regelingen.

SlimEnergiebesparenNU wil al het goede op het gebied van energiebesparing kunnen aanbieden. Een belangrijk gedeelte is het wegnemen van eventuele zorgen en drempels. Door als partijen samen te werken hebben we alle kennis en kunde onder één paraplu. Dit levert grote voordelen op, namelijk: één aanspreekpunt, korte lijnen, minder risico, betere kwaliteit en ontzorging van begin tot eind.
De samenwerkende partijen van SlimEnergiebesparenNU dragen gezamenlijk zorg voor een goede begeleiding en goede uitvoering van de werkzaamheden. Tevens bieden we hulp bij het aanvragen van de beschikbare subsidies en regelingen.

SlimEnergiebesparenNU is een samenwerking van Urbannerdam (Maatwerk en energieadvies), Mebatherm (installaties; zonnepanelen, zonneboilers, led-verlichting, warmteterugwinning, etc.) en Feenstra Isolatie (isolatie vloeren, gevels, daken) en is partner van SLIM (wonen met energie)

Slim

Rol Urbannerdam
Urbannerdam is penvoerder, coördinator en projectleider van het energieconsortium SlimEnergiebesparenNU. Tevens levert Urbannerdam de gecertificeerde Maatwerk (EPA) adviseur.

 

Projectstatus:  In uitvoering

Links:
SlimenergiebesparenNU.nl
Facebook

Contactpersoon

                     
ir. Pieter Bouke Bijker
E: pieter.bijker@gmail.com
T: 06 - 4633 36 06