Zelfbouw begeleiding

 

Team zelfbouw kan je adviseren en begeleiden in het proces naar jouw droomwoning; kluswoningen,  nieuwbouw- of transformatieprojecten. Vanuit Urbannerdam zijn wij ervan overtuigd dat  zeggenschap voor bewoners in het ontwikkelproces leidt tot sociale verbinding, meer woonplezier en een impuls voor de buurt.

 

Advies en begeleiding
Wij hebben al 15 jaar ervaring in zelfbouwprojecten. We zijn de bedenkers van klushuizen en hebben ervaring met nieuwbouwprojecten en transformatieprojecten van bijzonder vastgoed zoals kerken en scholen. Ook groepen die nog geen bouwlocatie hebben kunnen bij ons terecht.

 

Omdat elk zelfbouwproject anders is, bieden wij maatwerk in advies en begeleiding door het gehele ontwerp- en ontwikkeltraject. Dat doen we voor particulieren, gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en vastgoedeigenaren. Het is prettig een onafhankelijke adviseur bij de hand te hebben die helpt bij besluitvorming, structureren van het ontwikkelproces, stuurt op planning en op de hoogte is van de procedures en voorschriften omtrent zelfbouw.

 

  • We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van groepen van particulieren bij het ontwikkelen van hun woningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

  • Naast collectieven staan we ook individuele kavelkopers of een verkoopteam van gemeente of ontwikkelaar bij in Particulier Opdrachtgeverschap (PO).

  • Urbannerdam is één van de bedenkers van het klushuizenconcept. Kopersgroepen die begeleiding zoeken in de renovatie en herbestemming van een verouderd woonblok, school of kerk kunnen bij ons terecht.