• Randenbroek5
  • Randenbroek1-1
  • Randenbroek2-1
  • Randenbroek3-1
  • Randenbroek6-1

Woongroep Randenbroek is een nieuwbouwproject in Amersfoort dat in CPO wordt ontwikkeld. Op het terrein van het oude Sportfondsenbad is ruimte voor twee appartementsgebouwen.

Naast Woongroep Randenbroek ontwikkelt ook Droomcollectief Beekdal in CPO. Zij ontwikkelen het naastgelegen appartementengebouw en gezamenlijk zal de onderbouw met beide parkeergarages worden voorbereid.

Woningen
Samen met architectenbureau OOK ontwerpen de kopers hun eigen plattegrond. Het gebouw biedt ruimte aan 15 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. De afmetingen van de appartementen liggen tussen de 85 en 180 vierkante meter. Iedere appartement beschikt over een loggia met prachtig uitzicht op de groene omgeving. Daarnaast beschikt iedere appartement over zijn eigen parkeerplaats en ondergrondse berging. In totaal is er ruimte voor 19 parkeerplaatsen.

Beschikbaarheid
Vrijwel alle 15 appartementen zijn onder optie. Voor actuele informatie kunt u naar de projectwebsite van Woongroep Randenbroek.

Locatie
Het appartementengebouw wordt ontwikkeld in Park Randenbroek te Amersfoort. Binnen enkele minuten met de fiets staat u midden in hartje Amersfoort. Er zijn dus genoeg voorzieningen in de buurt. Daarnaast is de ligging in een park uniek.

Rol Urbannerdam
Urbannerdam is door de initiatiefnemers geselecteerd als procesbegeleider. Urbannerdam begeleidt en adviseert de vereniging tijdens het hele ontwikkelproces.

Tijdpad
In juli 2018 heeft de lotingsprocedure plaatsgevonden van de gemeente Amersfoort. Na gunning van het stuk grond aan Woongroep Randenbroek is het ontwikkelproces van start gegaan. Inmiddels is het DO afgerond (juli 2019) en is men druk bezig met de uitwerking. De omgevingsvergunning staat gepland voor najaar 2019 en start bouw wordt verwacht in begin 2020.

Betrokken partijen
1. Woongroep Randenbroek
2. Bouwbedrijf van Ree
3. OOK architecten
4. Bouwformaat projectmanagement
5. Urbannerdam

Projectwebsite
https://www.woongroep-randenbroek.nl/

Projectstatus: ontwerpfase

Contactpersonen


ir. Hans Vos
E: h.vos@urbannerdam.nl
T: 06 - 52 72 67 10