Huurteam Vlaardingen van start!

Het huurteam controleert of de huurprijs van huurwoningen in de particuliere sector overeenkomt met de geboden (onderhouds) kwaliteit van de huurwoning. Dit gebeurt op grond van de huurprijzenwetgeving. Op basis van een puntentelling conform het Woningwaarderingssysteem wordt voor de woning de maximale huurprijs berekend.

Wanneer de gevraagde huurprijs hoger is dan de maximale huurprijs, de servicekosten niet juist worden afgerekend, of als er sprake is van achterstallig onderhoud, dan start het huurteam namens de huurder een procedure op bij de Huurcommissie. 

Rol Urbannerdam
Medewerkers van het huurteam begeleiden huurders in de gehele procedure vanaf de woningopname tot aan de uitspraak van de Huurcommissie. Het huurteam ontzorgt het hele traject vanaf woningopname tot uitspraak van de Huurcommissie.

Binnen het huurteam staat kwaliteit voorop en wordt alles in het werk gesteld om de procedures tot een succesvol einde te brengen.

Projectstatus:  In uitvoering

Contact Huurteam
Wilt u een afspraak maken met het huurteam Vlaardingen voor een huurprijscontrole, neem dan contact op via telefoonummer: 010-214 2799  of stuur een email naar info@huurteamrotterdam.nl

Downloads
Privacyverklaring

Let op! Wees er snel bij. Er zijn maximaal 15 gratis woningopnames beschikbaar. Dit betreft namelijk een pilot van de gemeente Vlaardingen.