CPO Pleisteroord bereikt hoogste punt!

18 juni 2018
Zelfbouw_ede_1

De CPO-ers op het voormalige kazerneterrein in Ede konden vorige week het glas heffen op het bereiken van het hoogste punt van hun woningen. De 12 duurzame starterswoningen vorderen goed en de toekomstige bewoners kunnen nu zien wat ze allemaal samen bedachten.

In een artikel in Ede Stad laat ook Kelderman Bouw hun enthousiasme voor deze manier van bouwen blijken. “Het is mooi om met zo’n enthousiaste groep mensen gezamenlijk op te trekken bij de bouw van hun nieuwe woning” laat Hans Koopman optekenen.

Urbannerdam begeleidde de groep vanaf 2015 bij het vinden van een locatie in de gemeente Ede en het ontwikkeltraject van deze woningen. Kelderman Bouw en Synargio architecten, beiden uit Ede, hebben met de groep een mooie samenhang en de gewenste duurzaamheid bereikt, binnen het budget van de leden. De goedkoopste woning wordt voor circa 165.000 euro all-in gerealiseerd, de duurste woningen komen met alle toeters en bellen rond de 260.000 euro uit. Dat is in deze tijd een prettige prijs/kwaliteit verhouding, waar best een hoop vrije tijd tegenover mag staan.

 

Foto: Ede Stad