In Tilburg maken we CPO nog makkelijker en doen we het sneller!

30 september 2015
CPO_Tilburg_1

Verschillende partijen hebben hun handen inéén geslagen om te zorgen dat je een stuk sneller je eigen huis kunt realiseren dan normaal. Wij hebben een concept ontwikkeld om betaalbare nul op de meter woningen te realiseren waarbij grote ontwerpvrijheid is voor de deelnemers.

Dat doen we door te kiezen voor staalframebouw. Het is een beproefde bouwmethode die zowel goedkoper als sneller is dan traditionele bouw en ook nog eens een stuk beter voor het milieu. De gevelindeling, plattegronden en interieur bepaal je als deelnemers zelf, onder begeleiding van architect Pan+. Daarna wordt je huis in delen al grotendeels in de fabriek onder perfecte condities gebouwd en kan het binnen een paar maanden na de start al worden opgeleverd.
De samenwerkende partijen  hebben verschillende locaties in en rondom Tilburg op het oog waar dit concept toegepast zou kunnen worden. De locaties zijn interessant voor verschillende doelgroepen zoals starters, jonge gezinnen en senioren.

Voorbeeldlocaties:

  • Abdij van Bernestraat 199 te Tilburg / Transformatie van schoolgebouw naar loftwoningen
  • Durendaelweg te Berkel-Enschot / Patio- en Parkwoningen in het dorpshart
  • Waterhoefstraat te Moergestel / Vrijstaande woning

De woningen worden gerealiseerd door middel van een ontzorgde CPO ontwikkeling. U bent zelf de opdrachtgever waarbij het regelgedoe uit handen wordt genomen. Urbannerdam is procesbegeleider van de projecten en daarmee verantwoordelijk voor het projectmanagement en advies over het gezamenlijk opdrachtgeverschap van de deelnemers.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Els Dikland via telefoonnummer 010 280 64 44 of emailadres e.dikland@urbannerdam.nl.