Inschrijving VOC pand geopend!

04 augustus 2014
Klushuizen_VOC Zeemagazijn_10

Mogelijkheden
Er zijn negen bijzondere woningen of lofts te realiseren in het VOC Zeemagazijn in historisch Delfshaven. Er kan tussen de 118- 230 m2 woonruimte (units) worden afgenomen tegen een indicatieve prijs van € 2.000 per m2. De precieze verdeling van de ruimte wordt bepaald door de deelnemers zelf. Het aantal m2 per appartement kan uiteindelijk meer of minder worden. Elke woning heeft de beschikking over een buitenruimte, hetzij op de begane grond (oosten) of een ruim dakterras. De begane grond is vooralsnog voor een groot gedeelte gereserveerd als kantoorruimte. Op de projectpagina zijn nu ook de plattegronden en 3D impressies te vinden.

Aanpak
Gezamenlijk (in CPO) wordt een plan gemaakt voor de cascorenovatie. Individueel bepaalt iedere koper zelf hoe de woning er uit komt te zien. Aan de hand van de woonwensen van de kopers worden de eerste schetsontwerpen met kostenindicatie gemaakt. Met de op de richten Vereniging van Opdrachtgevers wordt het renovatieplan verder ontwikkeld en definitief gemaakt. Na aanbesteding kan de casco renovatie (inclusief funderingsherstel) en vervolgens de interne afbouw worden gerealiseerd. De Vereniging van Opdrachtgevers krijgt in het ontwikkelproces begeleiding van Urbannerdam en Hulshof Architecten. U dient er rekening mee te houden dat het ongeveer twee jaar duurt voordat u er kunt wonen. Dit lijkt lang, maar de tijd vliegt voorbij!

Open dagen 
Op zaterdag 30 augustus kun je het pand bezoeken en geven we je graag meer informatie over de plannen. Tussen 13.00 en 16.30 uur staan de deuren open tijdens het evenement ‘Ketels aan de Kade’. Ook op zaterdag 13 september tijdens de Open Monumentendag kun je het pand bezoeken tussen 10.00 en 13.00 uur. Adres: Achterhaven 148, 3024 RC Rotterdam. Heeft u interesse in deelname? Vul dan ons 

VOC Zeemagazijn