Nog een kavel over in Schipluiden

10 januari 2015
Zelfbouw_Schipluiden_1

De Cpo groep die in Schipluiden gaat bouwen stelde net voor de jaarwisseling haar verkaveling vast. Wie komt waar en hoeveel ruimte neemt ieder in. Toen het vuurwerk voorbij was en de dampen waren opgetrokken, bleek er een kavel over te zijn. Wie pakt deze kans?
Ruim twee jaar geleden namen een paar inwoners van Schipluiden het initiatief om zelf te willen bouwen op de plek van het voormalig gemeentehuis. Tijdens de gesprekken met de gemeente over de beschikbare grond werd al duidelijk dat er ruimte was voor een extra woning, maar nog niet of dat een vrijstaande woning kon worden of de helft van een tweekapper. Daarom werd even gewacht met werven van een nieuwe deelnemer.
Nu de verkaveling vastligt is duidelijk dat er een kavel van circa 14,5 meter breed en 28,5 meter diep beschikbaar is. Goed voor een vrijstaande woning, met tuin op het zuiden. Ieder die belangstelling heeft kan zich melden bij de vereniging en kan aanhaken bij de CPO ontwikkeling.
De groep is bezig met het voorlopig ontwerp van de woningen en wil in de tweede helft van 2015 starten met de bouw van hun woningen.

Aanmelden is mogelijk via cposchipluiden@outlook.com

Meer weten?

Facebook:https://nl-nl.facebook.com/CpoSchipluiden

CPO Schipluiden