Smaakmakersessie in Maastricht

12 november 2014
Mergelweg1

Zelfbouw biedt veel kansen om de stad te verrijken. Op kleine of grote locaties, in bestaande panden en alleen of met anderen; in Maastricht liggen die kansen er ook. Tijdens de Smaakmakersessie gaan we het gesprek aan met betrokken inwoners uit de stad. Zij laten horen of en hoe zelfbouw hen aanspreekt en waar volgens hen de kansen in de stad liggen.

Het doel van de Smaakmakersessie is om een beter beeld te krijgen bij de vraag naar zelfbouw en klushuizen in de gemeente Maastricht. Deze avond wordt op verzoek van de gemeente georganiseerd door Urbannerdam in samenwerking met Maastricht-LAB.
Op deze avond willen we de kansen voor zelfbouw door particulieren onderzoeken en kijken hoe de gemeente en andere partijen de beste omstandigheden voor zelfbouw kunnen scheppen.
Tijdens de Smaakmakersessie presenteren we kort het idee van zelfbouw, met voorbeelden en ervaringen van elders. Kern van de sessie is een werkpauze waarin u informeel kunt reageren op voorstellen en projecten op verschillende locaties.

Deelname is op uitnodiging.