3 oktober strijkt UrbannerLAB neer in Haarlem

03 oktober 2019
Programma_Urbannerdam_2019-01

Het is dan zo ver! Het UrbannerLAB komt er weer aan!  

Op donderdagavond 3 oktober organiseert Urbannerdam een terugkerend evenement omtrent zelfbouw genaamd UrbannerLAB. Deze keer vindt Urbannerlab plaats in Haarlem! Het belooft een informele maar informatieve en inspirerende avond te worden waarin alle ins en outs over zelfbouw aan bod komen. We nodigen diverse ervaringsdeskundigen uit om te vertellen over de hoogtepunten van hun project en zullen er drie beschikbare zelfbouwlocaties in Haarlem aan bod komen.   

In deze krappe woningmarkt is het voor particulieren lastig een passende woning te kopen. Zelfbouw en CPO geeft u de mogelijkheid het heft in eigen handen te nemen en maximale inspraak te geven over de ontwikkeling, ontwerp en kosten van hun eigen woning.   

Het UrbannerLAB zal dit jaar in het Seinwezen worden georganiseerd. Dit bijzondere industriële pand is middels crowdfunding herontwikkeld tot werkplek en evenementenlocatie en sluit perfect aan bij de visie van Urbannerdam: zelf het initiatief in eigen leefomgeving nemen.  Deelname aan het evenement is gratis!


 

Programma:

19:00   Inloop
19:30   Start programma met onder andere:
            Aankondiging locaties
            De grote UrbannerLAB Quiz!
            Klushuiskopers aan het woord
            Zelfbouwers aan het woord
            Zelfbouw in 5 simpele stappen
21:00   Borrel + info markt
waar? Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
aanmelden kan via facebook of door een mail te sturen naar (info@urbannerdam.nl)