CPO PleisterOord ondertekent bouwteamovereenkomst

04 mei 2016
Zelfbouw_Pleisteroord_1-2

CPO Pleisteroord ontwikkelt 12 woningen op het voormalige Kazerneterrein en heeft haar handen ineengeslagen met Kelderman Bouw. De opdrachtgevers en aannemer hebben hun handtekening gezet om deze woningen samen te realiseren.

Kelderman heeft ervaring met CPO-projecten en beschikt over een conceptwoning die naar de wensen van de deelnemers kan worden ingevuld. Er worden duurzame woningen vanaf €170.000 gerealiseerd. De aannemer en deelnemers gaan intensief met elkaar om de tafel om het project uit te werken. Vermoedelijk komen de 12 woningen in 2 blokjes van zes. Iedere deelnemer kan de woning helemaal naar eigen wens kan invullen. De groep heeft natuurlijk wel te maken met de kaders van de conceptwoning, maar daarbinnen kan iedereen zijn of haar woning samenstellen. De groep wordt daarbij geholpen door de Edese architect Synargio.

Inmiddels zijn er  voor 10 woningen een toekomstige eigenaar gevonden en is nog opzoek naar 2 deelnemers. Naar verwachting wordt in het eerste kwartaal van 2017 gestart met de bouw.