Nieuwe website Bewonerskompas Rotterdam!

16 juni 2015
Woondiensten_Bewonerskompas_nieuwe website_01

De inhoud van de website van Bewonerskompas is opgefrist en geactualiseerd.  De informatie over het wonen en de regels daarover is hiermee beter toegankelijk geworden.

Op de nieuwe website staat o.a.  informatie over de regels van de gemeente als u in Rotterdam komt wonen, alleen, samen met anderen, zelfstandig of op kamers.

Individuele huurders met vragen over hun rechten en plichten kunnen op de site veel informatievinden, bijvoorbeeld over de huurprijs, het onderhoud van de woning of over burenoverlast. Als u met meerdere huurders samen ideeën heeft, b.v. over energiebesparing, of over het overleg met uw verhuurder, kunt u via de site uw ideeën verder brengen. Voor woningeigenaren die samen een Vereniging van Eigenaren vormen biedt de site informatie.

U vindt over verschillende onderwerpen nuttige informatie en antwoord op veelgestelde vragen. Voor andere vragen of onduidelijkheden over de informatie op de website kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

Neemt u hierbij een kijkje op de nieuwe  website van Bewonerskompas:

Website Bewonerskompas

Bewonerskompas-Rotterdam wordt door Urbannerdam uitgevoerd in opdracht van de gemeente Rotterdam. Bewonerskompas is hét digitale en telefonische loket op het gebied van wonen voor bewoners, verhuurders en beroepskrachten.