Succesvolle Meet & Greet en informatieavond Sluiseiland!

02 mei 2018
Zelfbouw_CPO_Vianen

 

Een flinke groep belangstellenden kwam zaterdag 28 april langs op het Sluiseiland om meer te weten over het zelf bouwen van woningen. De initiatiefnemers hebben veel kunnen vertellen over de plannen die pril zijn, maar veel kansen bieden. Op de informatieavond afgelopen dinsdag 1 mei lieten ca. 70 belangstellenden zich informeren.

 Op de locatie kunnen maximaal 39 woningen komen, in een mix van herenhuizen en appartementen. Veel mensen vroegen naar parkeerplaatsen en die komen er genoeg, in de eigen parkeergarage is voor iedere woning 1 plek en voor veel woningen 2 plaatsen beschikbaar. Het bestemmingsverkeer rijdt straks langs de zijde van het kanaal, waarmee aan de zijde van de haven een rustige wandelkade ontstaat.
Veel vragen gingen over de woningen: wat komt er nu precies? Dat hangt af van de woonwensen zelf. Als alle deelnemers een appartement willen, wordt het een ander plan dan wanneer iedereen een herenhuis wil. De belangstelling lijkt vooral een mix van die twee te worden waarbij ieder zelf de maat van de woning kan bepalen.
De tuinen bij de woningen worden ook naar wens ingericht en spontaan waren er al mensen die een deel gemeenschappelijke tuin een goed idee vonden. Er zijn echter ook liefhebbers voor een eigen afgesloten tuin. Beide zijn mogelijk!

Ter plaatse schreef een aantal nieuwe deelnemers zich in maar er is nog plaats. Inschrijven doe je met de formulieren op de downloadpagina op www.zelfbouwvianen.com/downloads

Uw inschrijfformulier en de bijbehorende financieringstoets kunt u sturen aan:Bram Dorsman via b.dorsman@urbannerdam.nl

of naar Urbannerdam t.a.v. Bram Dorsma: Heemraadssingel 319, 3023 BG Rotterdam

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Bram Dorsman via mail of telefoonnummer 010 280 6444