Succesvolle Woonbeurs voor Oranjeburgh

20 maart 2015
CPO_Oranjeburgh_Woonbeurs 01

De Woonbeurs in het Rotterdamse WTC is een geslaagd evenement geworden met veel en gerichte bezoekers. Urbannerdam stond er niet alleen voor de klushuizen van de gemeente Rotterdam, maar ook met kavels en CPO kansen in Oranjeburgh, Schiedam.

De wijk Oranjeburgh is de laatste paar jaar aan het uitgroeien tot een gewilde plek met statige architectuur. Er wordt gebouwd op vrije kavels, aan een enkele twee-onder-een-kap woning en aan herenhuizen, via CPO. De Woonbeurs trok veel bezoekers die zeer gericht naar het nieuwe CPO project aan de Anna van Saksenstraat kwamen informeren. Maar ook hebben we mensen ontmoet bij wie op de beurs het besef ontstond “Zelfbouw, dat kan natuurlijk ook nog”.

Er zijn nog verschillende losse kavels voor vrijstaande woningen. Voor het nieuwe CPO project van circa 10 herenhuizen, ontmoette de gemeente flinke belangstelling. Deze mensen komen bijeen om de eerste ideeen af te tasten en te horen over het wat & hoe van dit project. Wilt u ook meer weten? Kijk op de website van Oranjeburgh of bel met Hans Vos van Urbannerdam.

Oranjeburgh