Unieke kans. Klusappartement Havenstraat vrijgekomen!

11 februari 2016
Klushuis_Havenstraat_6

Eind 2014 verkocht de gemeente Rotterdam een prachtig monumentaal klusgebouw op het Coolhaveneiland in Delfshaven. Door persoonlijke omstandigheden is de woning op de tweede verdieping van dit voormalige bedrijfspand vrijgekomen. Een unieke kans voor snelle beslissers.

Het gebouw aan de Havenstraat 183-185 is in 1901 gebouwd en heeft een prachtige karakteristieke gevel. Achter de gezamenlijke voordeur van het pand komen twee entrees: één voor de benedenwoning en één gezamenlijke entree voor twee appartementen. Het appartement dat te koop staat op de bovenste verdieping van het pand heeft een grootte van circa 95m2 en een eigen balkon. De financieringseis van € 142.000 (dit is incl. de aankoopprijs van € 35.000) maakt deze woning aantrekkelijk voor de wat kleinere portemonnee.

De kopersgroep heeft al enkele processtappen doorlopen, er zijn dus al wat keuzes gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld een architect gekozen die bezig is met het ontwerp. Ook is de ontwikkelvereniging opgericht. Dit heeft als voordeel dat je gemakkelijk kan instromen en direct aan de slag kan met ‘het leuke werk’.

Het eerste bezichtigingsmoment staat gepland op: vrijdag 19 feb van 16 tot 17 uur.

De inschrijving voor dit gebouw opent direct en loopt door tot: maandag 29 februari om 12:00 uur.

De loting zal plaatsvinden op: woensdag 2 maart om 14 uur (Urbannerdam, Heemraadssingel 319)

Interesse? Lees eerst de brochure en bijbehorende documenten op de website van de gemeente Rotterdam goed door. Hier staat veel belangrijke informatie in. Heb je daarna nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Alexander Keizer via 010 280 64 44.