Veel belangstelling voor de laatste woningen aan Anna van Saksenstraat

21 september 2015
Zelfbouw_Oranjeburgh_01

De woonbeurs in Schiedam op zaterdag 12 september trok veel geïnteresseerden voor het CPO project Anna van Saksenstraat. Er werden leuke gesprekken gevoerd en er werd veel interesse getoond in de laatste paar woningen.

Het project CPO Anna van Saksenstraat komt in de nieuwe woonwijk Oranjeburgh, met de allure van jaren ’30 architectuur waarbij veel ruimte is voor eigen invulling. De wijk ligt vlak bij de historische binnenstad van Schiedam, in een karaktervolle omgeving.

De Anna van Saksenstraat is een project waarbij samen met toekomstige buren aan de eigen straat wordt gewerkt. Het project bestaat uit tien woningen waarvoor er nu zes deelnemers zijn. Er zijn nog drie hoekwoningen beschikbaar en één tussenwoning. De aspirant kopers hebben al een groep gevormd en zijn nu bezig om de woonwensen te vertalen naar een aantrekkelijk bouwplan. Nieuwe deelnemers kunnen nu nog makkelijk aanhaken en meebeslissen om hun woonwensen in vervulling te laten komen.

De huizenmarkt trekt aan, waardoor de vraagprijs stijgt. Zelf bouwen is daarom en mede door de rentestand, een aantrekkelijke investering voor de toekomst.

Urbannerdam werkt aan dit project als zelfbouw adviseur voor de gemeente Schiedam. We adviseren en begeleiden de (potentiele) deelnemers van de vrije kavels en de deelnemers aan de collectieve kavels bij het opstarten van de CPO groep.

Voor meer informatie over de laatste woningen, neem contact op met Hans Vos, via h.vos@urbannerdam.nl, 010 280 6444.