Vijf redenen om te kopen in “Helden van de Ruyter”

23 maart 2015
CPO_HeldenvandeRuyter_1

Vijf redenen waarom een huis kopen in het zelfbouwproject ‘Helden van de Ruyter’ een kans is om niet te laten gaan..

1. Wie betaalt, bepaalt!
Geen kant-en-klare woning maar eentje op maat naar jouw woonwensen! Binnen de basisopzet van het ontwerp kies jezelf je eigen gevelindeling, –materialen, plattegrond en interieur. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei opties waaronder: een vide, uitbouw, balkon of dakterras. Helemaal van deze tijd: jij vraagt, wij draaien!

2. Geen regel gedoe
Anders dan bij andere zelfbouwprojecten kun je hier focussen op je eigen woning! Alle regeldingen worden uit handen genomen. Jij hoeft alleen maar besluiten te nemen. Uiteraard wel binnen je financieringsmogelijkheden.

3. Goedkoper bouwen
De prijs voor een woning is vanaf € 266.000 v.o.n.. Gemiddeld is dit € 1.730 per vierkante meter voor woningen met 154-220 m2 aan gebruiksoppervlakte. Dit is scherp geprijsd als je kijkt naar andere nieuwbouwprojecten op Noordereiland, deze zijn rond de € 2.100 per vierkante meter. Waarom is het goedkoper? Omdat de grondprijs relatief laag is, je zelf de woning mee ontwikkelt en de plankosten voorfinanciert. Je krijg inzicht en grip op de te maken kosten..

4. Meer kwaliteit
Meer kwaliteit omdat je hier zelf over beslist! Het basisplan bevat een vrije hoogte op de begane grond van 3,20 meter, wat zorgt voor een luxe gevoel. Vanaf het dakterras kun je genieten van de middag en avondzon met een mooi uitzicht over de stad. Er is een eigen achter tuin voor degene met groene vingers of gewoon omdat het fijn is. Wil je meer kwaliteit? Dan kan dat, omdat je zelf je woning samenstelt.

5. Wonen en werken
Heb je een praktijkruimte, kantoor of bedrijf? Of werk je veel thuis? Op de begane grond kun je een werkruimte realiseren, met een eigen ingang. Wonen en werken kan gecombineerd worden. Ideaal voor zelfstandige ondernemers.

Schrijf je nu in! Inschrijven is mogelijk tot en met 1 mei 2015. Wil je een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Ook dat kan. Neem contact op met Maaike Schravesande via m.schravesande@urbannerdam.nl of 010 28 064 444.

Helden van de Ruyter