Woonsalon in Tilburg was groot succes!

09 november 2015
CPO_Tilburg_2

Urbannerdam was samen met mede initiatiefnemers op 16 en 17 oktober aanwezig bij de Woonsalon in Tilburg.  Zij presenteerde daar twee nieuwe CPO initiatieven:  de Abdij van Berneweg in Tilburg en de Durendaelweg in Berkel-Enschot. Er bleek veel animo te zijn voor beide projecten.

Naast dat wij veel potentiele deelnemers hebben gesproken, hebben wij ook contact gehad met bewoners uit de buurt. Zij staan ook positief tegenover de ontwikkelingen en willen graag betrokken zijn bij mogelijke uitwerkingen.

Op dit moment zijn wij bezig met een aantal achtereenvolgende vervolg stappen:

  1. Wij gaan in gesprek met de gemeente Tilburg om verder te praten over het mogen bouwen op de beide locaties.
  2. Wij gaan voor beide locaties een informatiebijeenkomst organiseren om u op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen. Wij zullen het concept verder toelichten, de mogelijkheden van de locatie bespreken en uiteraard proces, aanpak en kosten. Dit geeft u tevens de kans om mede geïnteresseerden te ontmoeten en een reactie te geven op de ideeën.
  3. Afhankelijk van de uitkomsten van stap 1 en 2 hopen wij dan een inschrijfperiode te kunnen openen voor potentiele deelnemers. Meer informatie hier over volgt nog.

Wilt  u meer weten over dit project kijk dan op de projectpagina of neem contact op met Els Dikland van Urbannerdam via mail e.dikland@urbannerdam.nl of telefoon 010 - 280 64 44.