Wij zijn er als Urbannerdam van overtuigd dat meer zeggenschap voor bewoners leidt tot meer sociale verbinding, woonplezier en een meerwaarde voor de buurt is. Binnen Urbannerdam zetten we ons elke dag in om bewoners te adviseren in het verbeteren of mogelijk maken van hun ideale woonplek

 We zijn hét adviesbureau als het gaat om ontwikkelingen in de woonomgeving voor betrokken bewoners en meer woonplezier. Met onze adviezen begeleiden en helpen we bewoners met keuzes maken, samenwerken en het verbinden van belangen. 

 Met 15 jaar aan ervaring heeft Urbannerdam veel kennis en expertise op de volgende gebieden.

  •  Zoek je begeleiding voor een groep met interesse in zelfbouwprojecten, transformaties en klushuizen? Ons Team Zelfbouw is hierin gespecialiseerd.
  • Wil je met je VvE je woning verduurzamen en verbeteren?
    Ons Team Wonen kan helpen in de begeleiding van VvE’s, verduurzamingstrajecten, samenvoegen van woningen of funderingsherstel.
  • Ben je huurder en heb je problemen met je woning of verhuurder? Het huurteam heeft jarenlange ervaring in de bemiddeling tussen huurders en verhuurders bij geschillen over bijvoorbeeld huurprijzen en achterstallig onderhoud.

Onze opdrachtgevers zijn burgerinitiatieven, woningcorporaties, gemeenten, particuliere grond- en vastgoedeigenaren, maar ook projectontwikkelaars en bouwondernemingen.

 

 

Klushuizen_Bloklandstraat_10-1