Urbannerdam is dé specialist in het opzetten en begeleiden van Zelfbouwprojecten en Klushuizen. We zijn ook allround adviseur als het gaat om stedelijke vernieuwing, energierenovatie, particuliere woningverbetering, bewonersparticipatie en Huurteams. Al vele jaren werken wij met veel plezier en toewijding aan projecten waarbij we verschillende belangen met elkaar in verband brengen en ze zo elkaar te laten versterken. We snappen zowel de professionele partij als de eindgebruiker en zijn daardoor in staat om meerwaarde te creëren.

Onze opdrachtgevers zijn kopersgroepen, woningcorporaties, gemeenten, particuliere woningeigenaren en ook projectontwikkelaars en bouwondernemingen. De rode lijn in onze advisering is zeggenschap van en voor de eindgebruiker. Of dat nu een huurder van een corporatiewoning is die met groot onderhoud te maken krijgt, of een koper van een kavel die zijn vrijstaande woning wil bouwen. Het gaat er uiteindelijk om dat we met alle partijen samen zorgen dat wensen vertaald worden in woonplezier en tevredenheid.

Is het woongenot in het gedrang door bijvoorbeeld slecht verhuurgedrag, achterstallig onderhoud of omdat de woning niet energiezuinig is? Wij helpen graag om deze situatie te verbeteren. In Rotterdam, Utrecht en Schiedam doen we dat met Huurteams die slechte verhuurders dwingen om huurprijs en kwaliteit van de woning in overeenstemming te brengen. Op diverse plaatsen in het land werken we samen met gemeenten en particulieren aan plannen voor woningverbetering en energierenovatie. We zoeken altijd naar oplossingen die rekening houden met de bestedingsruimte van de bewoner en comfort-toename. 

Kiest u voor Urbannerdam dan bent u verzekerd van een onafhankelijke adviseur die zich met hart voor het werk inzet om uw project duurzaam succesvol te laten zijn.

Klushuizen_Bloklandstraat_10-1