Fleur van Leeuwen LLB

adviseur

06 - 3871 76 16
f.vanleeuwen@urbannerdam.nl

Begeleiding en Kwaliteit

Als adviseur bij het Huurteam kom ik veel verschillende situaties tegen waar rechten van huurders worden geschonden. Veel huurders zijn zich niet bewust van de rechten die zij hebben. Als adviseur zorg ik ervoor dat mensen de informatie en begeleiding krijgen die ze nodig hebben om hun recht te halen. Door persoonlijke begeleiding worden deze huurders gesterkt en kunnen ze tegenstand bieden aan de verhuurder. Het Huurteam start procedures op bij de Huurcommissie en vertegenwoordigt de huurder van het begin tot het eind. Als resultaat zien we vaak een positieve uitspraak bij de Huurcommissie en een tevreden huurder.

Tijdens mijn studie Rechten ben ik erachter gekomen dat het opkomen voor de rechten van anderen mij nauw aan het hart ligt. Ik ga voor persoonlijk en direct contact. Bij het Huurteam krijgen we vaak te maken met juridische kwesties met als doel de huurder zo goed mogelijk te adviseren. Hierbij komt mijn juridische achtergrond goed van pas.

Naast mijn werkzaamheden bij het Huurteam werk ik als adviseur voor Stichting HAL Wonen. Op de Wilhelminapier worden op dit moment twee woontorens gerealiseerd. Eén van deze torens  “de Seattle” is speciaal gecreëerd voor de leden van het HAL-pensioenfonds.  De werkzaamheden voor dit project zijn divers, wat het voor mij zeer interessant maakt. Van contact onderhouden met de leden van het pensioenfonds  tot het ontwikkelen van huurcontracten, alles komt aan bod. Het einddoel: een opgeleverde woontoren, waarin de huurders kunnen genieten van een prachtig appartement.

Werkvelden:
woondiensten