Fleur van Leeuwen LLB

Adviseur

06 - 38 71 76 16
f.vanleeuwen@urbannerdam.nl

Begeleiding en Kwaliteit

Als adviseur bij het Huurteam kom ik veel verschillende situaties tegen waar rechten van huurders worden geschonden. Veel huurders zijn zich niet bewust van de rechten die zij hebben. Als adviseur zorg ik ervoor dat mensen de informatie en begeleiding krijgen die ze nodig hebben om hun recht te halen. Door persoonlijke begeleiding worden deze huurders gesterkt en kunnen ze tegenstand bieden aan de verhuurder.

Tijdens mijn studie Rechten ben ik erachter gekomen dat het opkomen voor de rechten van anderen mij nauw aan het hart ligt. Ik ga voor persoonlijk en direct contact. Bij het Huurteam krijgen we vaak te maken met juridische kwesties met als doel de huurder zo goed mogelijk te adviseren. Hierbij komt mijn juridische achtergrond goed van pas.

Naast mijn werkzaamheden als adviseur bij het huurteam adviseer ik bij verschillende CPO-projecten. Hierbij zet ik me in om het zelfbouw proces voor de toekomstige kopers zo inzichtelijk mogelijk te maken zodat de kopers zich kunnen focussen op het realiseren van hun eigen droomwoning. Ook hier staat persoonlijke begeleiding bij mij centraal.

Werkvelden:
Huurteam
Team Zelfbouw