ing. Alexander Keizer

Adviseur

06 - 21 19 74 19
a.keizer@urbannerdam.nl

"De smaak van het publiek, de gangbare esthetiek"

Tijdens mijn studie bouwkunde heb ik meegewerkt aan verschillende jongerenparticipatie projecten. Ook heb ik zelf een project opgezet aan de Heemraadssingel, “De eerste Skatepool in Rotterdam”. Dit project begon al in 2007, maar sinds 2012 is het eindelijk af en het resultaat is er! De pool wordt veel gebruikt: zowel door de wedstrijd-cracks als door buurtkinderen zonder ervaring.

Dit project heeft een goede basis gelegd voor m’n huidige werk met klushuizen en zelbouwprojecten: dat je door samenwerken mensen bewust kan maken van hun omgeving. En dat je wel degelijk invloed kunt uitoefenen op je leefomgeving. Zo merk ik dat  bijvoorbeeld de klushuis- & klusschoolprojecten die we in Rotterdam begeleiden. Je ziet aan kopers en groepen dat zij naarmate het project vordert steeds sterker in hun schoenen staan.  Ook in de projecten buiten Rotterdam zie je deze kracht steeds ontstaan. Hier krijg ik energie van en dit wil ik graag doorzetten in het werk bij Urbannerdam. Zelf werken aan je eigen huis en je omgeving in welke vorm dan ook.

Werken bij Urbannerdam is alles omvattend. Van begeleiding in de voorbereiding, het eerste contact tot uiteindelijk de start van de bouw. We adviseren en begeleiden gedurende het hele traject!

 

Werkvelden
Klushuizen
Zelfbouw / CPO