ing. Frans van Hulten

Directie | senior adviseur

06 - 46 33 36 30
f.vanhulten@urbannerdam.nl

"Altijd op zoek naar positieve energie!"

Het leukste deel van mijn werk is het begeleiden van projecten waar toekomstige kopers hun woondromen gaan realiseren. Deze projecten  opzetten en ze daarna samen met de toekomstige kopers  realiseren maakt me bijzonder gelukkig. Het zijn soms lange werkweken met veel avondwerk waarbij ook in  het weekend  de telefoon soms gaat. Maar het maakt me niet uit, want deze projecten geven veel energie!

Enorm trots ben ik op de groepen kopers die het steeds voor elkaar krijgen om  schitterende projecten te realiseren. Bijzonder is het project Volkel West waar we samen met 59 kopers een compleet buurtje hebben mogen realiseren. Hier staan werkelijk alle typen woningen door elkaar in een opzet die door de kopers zelf is bedacht. Niet de dure woningen aan de rand en de goedkope in het midden, maar gemengd zoals dat gebruikelijk is in een klein dorp.  In Baarle Nassau waar we met 34 kopers aan een vergelijkbaar project werken, wordt een deel van het beheer van de wijk in eigen hand genomen. Dit is voor mij het bewijs dat er echt behoefte is aan eigenheid en zelfsturing.

Een ander project waar ik met veel genoegen op terug kijk is ‘Klussen op de Klarenstraat’. Woningstichting de Alliantie heeft het aangedurfd om 30 particulieren de vrijheid te geven om een jaren vijftig portieketageflat volgens Klushuisconcept te  herontwikkelen tot moderne eigentijdse woningen.. Het Klushuisconcept is met dit project een echt volwassen concept geworden om verouderd corporatie- of gemeente-eigendom een tweede leven te geven.

Naast mijn  werk als adviseur  ben ik ook directeur van Urbannerdam. Urbannerdam is van directie en medewerkers samen en dat maakt dat we geen topdown organisatie zijn maar een bedrijf waar we zoveel mogelijk op basis van gelijkwaardigheid aan onze toekomst werken.

 

Werkvelden
Klushuizen
Zelfbouw / CPO