ir. Sarah Thiel

Adviseur

06 - 19 47 60 10
s.thiel@urbannerdam.nl

Een dak boven je hoofd is een belangrijke basisbehoefte voor iedereen. Een huis om in te wonen houdt je droog en warm. Maar naast een functionele bescherming tegen weersinvloeden is je huis ook de plek waar je thuis komt en waar persoonlijke herinneringen gemaakt worden. Wanneer je zoveel mogelijk hebt kunnen beslissen over je eigen woning, voel je je het meest op je plek.

In de huidige krappe woningmarkt is het moeilijk een woning te vinden en sluit het aanbod daarnaast ook slecht aan op de veranderende en diverse bevolkingssamenstelling: Kijk bijvoorbeeld naar de toenemende vergrijzing, groeiend aantal alleenstaanden en de trek naar de randstad.

In het werk bij Urbannerdam begeleid ik (toekomstige) bewoners bij het verwezenlijken van hun droomwoning in dit lastige woonklimaat, als alternatief voor een suboptimale woning via de gebaande wegen van grootschalige projectontwikkeling. Het ontwikkelen van een CPO project vraagt om een systematische aanpak, maar met zo veel mogelijk ruimte voor creativiteit en maatwerk om individuele woonwensen een plek te geven in het plan.

 

Werkveld:
Team Zelfbouw