ir. Yolanda Steijns

Adviseur

06 - 50 50 84 64
y.steijns@urbannerdam.nl

‘Alleen jij weet hoe jij wilt wonen’

In 2005 schreven mijn man en ik ons in voor een spannend avontuur. Er werden deelnemers gezocht voor het in collectief particulier opdrachtgeverschap ontwikkelen van een vervallen jaren 30 woonblok in de beruchte wijk Spangen, Rotterdam. Het samen met mijn buren realiseren van ons droomhuis was een inspirerende periode en sinds 2007 woon ik met heel veel plezier in het Wallisblok. Destijds was het flink pionieren, maar mede dankzij mijn achtergrond in architectuur en procesmanagement en de juiste begeleiding was het een zeer succesvol project.

Door Urbannerdam zijn in de loop van de tijd een aantal tools en handvaten ontwikkeld om CPO voor iedereen, onafhankelijk van achtergrond, financiële middelen of opleidingsniveau, toegankelijk te maken. Dat ik nu vanuit de rol als adviseur anderen ook kan helpen hun droomhuis te realiseren is een erg leuke en dankbare taak waar ik al mijn kennis en energie voor in zal zetten.

Naast persoonlijke ervaring, heb ik ook als professional jaren van procesmanagement als basis om dat voor elkaar te krijgen. Ik gun iedereen die een vergelijkbaar traject instapt een spannend, inspirerend maar ook transparant en helder proces toe en ik zal alles doen om dat mogelijk te maken!

Werkveld:
Team Zelfbouw