Rob van Wersch

Adviseur Financiën en P&O

010 - 28 06 4 44
r.vanwersch@urbannerdam.nl

"Een verbinding tussen de diverse projecten en stakeholders"

Urbannerdam: Doet, dromen, wonen. Hierbij dient uiteraard het zakelijke aspect niet vergeten te worden, zodat het niet bij dromen blijft. De benodigde middelen dienen ook voorhanden te zijn, om het bedrijf een solide financiële basis te geven.

In mijn werk als adviseur F&A/P&O zorg ik o.a. voor een tijdige facturering en indien nodig ook voor de inning daarvan. Dit gaat uiteraard aan de hand van de vooraf gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Daarvoor houd ik de projectadministratie nauwgezet in de gaten en factureer op de afgesproken tijdstippen.

Intern probeer ik een rol te vervullen als verbinder tussen de diverse projecten en de stakeholders. Dit doe ik door te zenden en te ontvangen.  Ik heb mij daarom voor één van de belangrijkste verbindingen in Rotterdam laten fotograferen: De Erasmusbrug.

Deze brug staat voor mij,  als 4-voudig loper van de Marathon van Rotterdam, synoniem voor doorzetten en niet opgeven. Na ruim 25 km beklim je deze bult voor de 2e keer, en hoewel hemelsbreed vlak bij de finish op de Coolsingel, ligt dan nog het zwaarste deel van de marathon voor je. Mijn doel was om de Rotterdam marathon voor mijn 50ste verjaardag uit te lopen. Dat lukte, met een marge van  19 dagen.

Niet snel opgeven is dan ook één van mijn credo’s. Niets is onmogelijk en voor alles is wel een oplossing te vinden.

Werkvelden:
Financiële Administratie
Project Administratie
Personeel en Organisatie