Tjeerd Leijten BBA (MSc student)

adviseur

06 - 4631 39 29
t.leijten@urbannerdam.nl

Iedere werkdag probeer ik een kleine sprong vooruit te boeken in Rotterdam Zuid. Mijn werkveld ligt namelijk binnen de particuliere woningverbetering in Zuid. Dat houdt in dat ruim 500 eigenaren die onderhoud moeten uitvoeren, met mijn begeleiding, duurzaam gaan investering in hun woningen. Het ondersteunen en adviseren van deze diverse groep eigenaren maakt mijn werk veelzijdig en uitdagend!

In de afrondingsfase van mijn bachelor Vastgoed en Makelaardij schreef ik een onderzoek over de VvE problematiek in de wijk Carnisse. Uit het onderzoek is gebleken dat kleine VvE’s meer moeite hebben met het onderhoud aan hun woningen dan grote VvE’s. Urbannerdam biedt mij de mogelijkheid om mijn inzichten mee te nemen in een onderzoek dat zich ook richt de structuur VvE’s in Rotterdam Zuid. Het is leuk om bezig te zijn met zowel de theorie als de praktijk.

Naast mijn werk bij Urbannerdam studeer ik Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht. Hier leer ik onder andere over de economische, sociologische en geografische werking van steden en het doen van onderzoek. Ik kan dus mijn studie goed koppelen aan het werk dat ik doe bij Urbannerdam.

Mijn doel is om zoveel mogelijk eigenaren een positief beeld te geven van investeren in hun woning. Op die manier streef ik naar een structurele en duurzame verbetering in het woningonderhoud.

Werkveld:
Particuliere Woningverbetering & VvE