• Zelfbouw_CPO_Lauwerecht_1-1
  • Zelfbouw_GBUtrecht_2
  • Zelfbouw_GBUtrecht_1
Plaats Utrecht
Project Nieuwbouw
Aantal Woningen 20
Woningtype 17 eengezinswoningen en 3 appartementen
   
Start Ontwikkeling Mei 2016
Start Bouw Zomer 2017
Oplevering Zomer 2018

Als vervolg op de 10 stadswoningen in Utrecht ontstaat aan de overzijde van de Verenigingstraat een vervolgproject. 20 Jonge huishoudens ontwikkelden een diversiteit aan woningen onder begeleiding van Urbannerdam.

De buurt ligt op een top locatie in Utrecht, op 5 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad. Op de hoek van de Schermerhornstraat en de Goeman Borgesiuslaan heeft Corporatie Mitros een kavel van ruim 3.100 vierkante meter gereserveerd voor een CPO van 20 woningen. Dit zijn 17 stadswoningen van 3 of 4 woonlagen en een 3 appartementen vanwege een overbouwing van de entree tot het eigen parkeerterrein.

De Vereniging van Opdrachtgevers is begin 2016 opgericht en heeft Urbannerdam geselecteerd voor de procesbegeleiding en FARO Architecten voor het ontwerp. In het najaar is Bouwonderneming Van Bekkum uit Amersfoort aan het bouwteam toegevoegd als aannemer van het project.

Rol Urbannerdam
Urbannerdam adviseert bij onderlinge afspraken, verdeling van taken en kosten en de selectie van partners zoals de architect en de aannemer.

 

Project status: opgeleverd

Contactpersoon

ir. Hans Vos
E: h.vos@urbannerdam.nl
T: 06 - 5272 67 10