• Carnisse_project-2

Woningonderzoek particuliere huurmarkt Carnisse

Huurt u een woning, appartement, of kamer van een particuliere verhuurder? Dan kunt u gebruik maken van een gratis woningopname ter waarde van € 120,-.

Bij een woningopname berekenen we wat de maximale huurprijs van uw woonruimte is. We kijken of er achterstallig onderhoud is dat de verhuurder moet uitvoeren. Ook kunnen we bepalen of u zich aan de regels moet houden die de verhuurder in het huurcontract heeft opgeschreven. (Regelmatig stellen verhuurders regels op die volgens de wet niet toegestaan zijn).

Als er iets niet klopt krijgt u van ons advies en uitleg wat daaraan gedaan kan worden. Daarbij besteden we aandacht aan uw woonwensen en specifieke situatie.
Het woningonderzoek en het advies zijn gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat wij nooit iets doen als u dat niet wil. Uw verhuurder wordt niet op de hoogte gesteld van dit bezoek.

De woningopnames in dit project zijn alleen gratis voor particuliere huurders uit Carnisse. Overige huurders in Rotterdam betalen € 120 voor een woningopname.

Tijdpad
De uitvoering van het project start per 25 februari 2019. Er zijn maximaal 280 gratis woningopnames beschikbaar. De looptijd is tot uiterlijk einde 2019.

Rol Urbannerdam
Het project wordt uitgevoerd door Urbannerdam in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Betrokken partijen
1. Gemeente Rotterdam
2. Urbannerdam

Contactpersonen

Edo
drs. Edo Gommers
carnisse@urbannerdam.nl
010-214 27 99