• kavels wilgenhof-1
  • 1 - kavel 9
  • 2 - Kavel 10
  • 3 - Vogelvlucht
  • 4 - Vogelvlucht

Nieuws

Juli 2019
Nog twee kavels beschikbaar bij CPO de Wilgenhof Lees meer...

Oktober 2018
Groen licht voor nieuwbouwproject De Wilgenhof Lees meer...

In het landelijke Kamerik, centraal gelegen in het Groene Hart, is het project Kamerik Noordoost 2 in ontwikkeling. In de zuidoosthoek van de Knotwilgenlaan is naast de toekomstige speeltuin ruimte voor het project CPO De Wilgenhof. Hier is plaats voor 10 gelijkvloerse woningen.

Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunt u doen in het centrum van Kamerik, of met een kwartiertje fietsen in de historische binnenstad van Woerden. Het project bevindt zich aan de rand van het dorp, van waaruit u zo het landelijke gebied in kunt wandelen of fietsen.

De kavel waarop De Wilgenhof wordt gerealiseerd wordt aan twee zijden omsloten door water. Aan de overige zijden bevinden zich een speelplaats en een openbaar parkeerterrein. In het water aan de oostzijde van de kavel bevindt zich ook nog een zogenaamd geriefbosje, waar boeren in het verleden hun hout vandaan haalden. 

Op de kavel worden de woningen in 2 bouwblokken gerealiseerd. De vereniging heeft architectenbureau van den Hout & Kolen uit Tilburg geselecteerd voor het ontwerp van het plan. De woningen zijn levensloopbestendig: het gehele woonprogramma bevindt zich op de begane grond. Daarnaast zijn acht van de tien woningen voorzien van een kleine verdieping. Alle woningen hebben een eigen terras en parkeerplaats op eigen terrein.

Rol Urbannerdam
Urbannerdam zet in samenwerking met de gemeente Woerden de werving op. Urbannerdam begeleidt in opdracht van de gemeente de kopersgroep bij het oprichten van de vereniging tot aan het sluiten van de grondreserveringsovereenkomst. Na het oprichten van de vereniging begeleidt Urbannerdam de kopersgroep gedurende het hele ontwikkelproces.

Tijdpad
Vanaf september 2018 is er groen licht voor het project. De vereniging van opdrachtgevers is opgericht, en in januari 2019 is het ontwerpproces van gestart. In juni 2019 is de overeenkomst voor de reservering van de grond getekend met de gemeente Woerden en in het najaar van 2019 zal een aannemer geselecteerd worden. De verwachting is dat in het derde kwartaal van 2020 gestart kan worden met de bouw. De bouw duurt ongeveer een jaar.  

Downloads
Informatiebrochure (data zijn verouderd)
Ontwerpwijzer
Inschrijfformulier
Financieringstoets

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd en wilt u zich inschrijven of meer informatie? Stuur dan een email naar Sarah Thiel, s.thiel@urbannerdam.nl of bel naar 010 280 64 44.

Inschrijven is vrijblijvend tot aan het moment dat u besluit om definitief deel te nemen aan het project. Om in te kunnen schrijven dient u € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is.
Voor inschrijven geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Het rangnummer wordt toegekend op basis van het tijdstip waarop het inschrijfformulier binnen is bij Urbannerdam.

Contactpersoon

ir. Vera Wittebrood
E: v.wittebrood@urbannerdam.nl

T: 06 - 30 03 18 06