• IMG_1224-1
  • IMG_1228-3

In de Erasmusstraat in Rotterdam ligt, tussen de bestaande bouw, een perceel waarop een klein appartementenblok met zes woningen gebouwd wordt. Het gaat om drie beneden- en drie bovenwoningen. De woningen worden door zes huishoudens in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. 

De woningen 

Er komen zes woningen van minimaal 85 m2. In totaal wordt circa 750 mgerealiseerd, de exacte verdeling per woning is nader in te vullen. De voorkeur gaat uit naar houtbouw. Uitgebreidere informatie zal later volgen in het kavelpaspoort. 

Locatie

Het perceel ligt in de wijk het Oude Noorden en om de hoek van het gezellige Noordplein waar elke zaterdag de Rotterdamse Oogst markt plaatsvindt. Het is een unieke kans en plek voor zelfbouw. De wijk is in de afgelopen tijd flink opgeknapt en is daardoor een aantrekkelijke woonplek geworden. Op ongeveer 6 minuten fietsen ben je bij het Centraal Station, maar je bent ook in 6 minuten met de auto op de A20 en in 10 minuten op de A16. 

Inschrijving

Vanaf maandag 2 juni start de inschrijving. Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief, we laten je via deze nieuwsbrief weten hoe de inschrijfprocedure zal verlopen. Natuurlijk volgt deze informatie ook op de website.