• Klushuizen_klushuizen_Haarlem4
  • Klushuizen_klushuizen_Haarlem3
  • Klushuizen_klushuizen_haarlem2
  • Klushuizen_klushuizen_Haarlem

Na het succes van het eerste en tweede klushuizen project in Haarlem, start Elan Wonen met Urbannerdam het derde klushuizenproject in de Amsterdamse buurt.

Het zijn in totaal 17 gelijke huisjes, dit keer aan de oneven zijde van de Alberdinghk Thijmstraat (1-35), die door Elan Wonen als klushuis verkocht gaan worden. De woningen zijn niet heel groot, maar wel charmant  en ze bestaan uit één laag met een hoge kap. Iedere woning heeft een tuin. De woningen kunnen aan de achterzijde vergroot worden met een uitbouw. Het casco (gevels, bouwmuren en dak) wordt door de kopers collectief gerenoveerd. Iedere koper is vrij om zijn eigen indeling te bepalen. De verbouw dient te voldoen aan het Programma van Eisen, waarmee gewaarborgd wordt dat alle woningen naar een goed kwaliteitsniveau worden gebracht. 

Rol Urbannerdam
Urbannerdam heeft Elan Wonen geadviseerd over de aanpak en begeleidt de werving van kopers. Na de toewijzing van de woningen kan er snel gestart worden met de ontwerpfase.In opdracht van Elan Wonen begeleidt Urbannerdam de kopers tijdens de gehele planvorming.

Betrokken partijen
Verkopende partij en initiatiefnemer: Elan Wonen

Tijdpad
Bent u geïnteresseerd in een klushuis in Haarlem? We starten 1 april met de inschrijving van de klushuizen. Kijk op de website Klushuis Haarlem voor de inschrijving en de kijkdagen! 

Project status: werving

Contactpersoon

ir. Vera Wittebrood
klushuishaarlem@urbannerdam.nl
06 - 30 03 18 06