• Klushuizen_klushuizen_Haarlem4
  • Klushuizen_klushuizen_Haarlem3
  • Klushuizen_klushuizen_haarlem2
  • Klushuizen_klushuizen_Haarlem

Na het succes van het eerste en tweede klushuizen project in Haarlem, start Elan Wonen met Urbannerdam het derde klushuizenproject in de Amsterdamse buurt.

Het zijn in totaal 17 gelijke huisjes, dit keer aan de oneven zijde van de Alberdinghk Thijmstraat (1-35), die door Elan Wonen als klushuis verkocht gaan worden. De woningen zijn niet heel groot, maar wel charmant  en ze bestaan uit één laag met een hoge kap. Iedere woning heeft een tuin. De woningen kunnen aan de achterzijde vergroot worden met een uitbouw. Het casco (gevels, bouwmuren en dak) wordt door de kopers collectief gerenoveerd. Iedere koper is vrij om zijn eigen indeling te bepalen. De verbouw dient te voldoen aan het Programma van Eisen, waarmee gewaarborgd wordt dat alle woningen naar een goed kwaliteitsniveau worden gebracht. 

Rol Urbannerdam
Urbannerdam heeft Elan Wonen geadviseerd over de aanpak en begeleidt de werving van kopers. Na de toewijzing van de woningen kan er snel gestart worden met de ontwerpfase.

In opdracht van Elan Wonen begeleidt Urbannerdam de kopers tijdens de gehele planvorming.

Betrokken partijen
Verkopende partij en initiatiefnemer: Elan Wonen

Tijdpad
Om de klushuizen mogelijk te maken wordt er momenteel druk onderhandeld door de betrokken partijen. Om deze reden laat de inschrijving even op zich wachten. Bent u geïnteresseerd in een klushuis in Haarlem? Op de website van Klushuis Haarlem kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief, daarmee houden we u op de hoogte van de kijkdagen die we zullen organiseren en van de start van inschrijving voor de klushuizen.

Project status: werving

Link: Klushuis Haarlem 

Contactpersoon

ir. Vera Wittebrood
v.wittebrood@urbannerdam.nl
06 - 30 03 18 06