• Klushuizen_Mathenesserweg_102-1

Aan de Mathenesserweg in Rotterdam-west is een klushuis in verkoop. Het betreft een dubbellaagse woning op de begane grond en de eerste verdieping met kelder en een ruime tuin. De wijk Tussendijken en Spangen is een levendige buurt en staat op het punt om een transformatieslag door te maken. Inschrijven voor de woning is nu mogelijk!

De Mathenesserweg 102 a (dubbellaagse woning met kelder en tuin) is in het bezit van een particulier. In samenwerking met de gemeente Rotterdam en de eigenaar laat Urbannerdam haar bewezen klushuisconcept los op de woning. Dit betekent dat je als koper de woning gaat verbouwen tot het kwaliteitsniveau dat staat omschreven in het Programma van Eisen. Ook moet de gevel worden hersteld zoals op de geveltekening is aangegeven. De geveltekeningen zijn vastgesteld op basis van een historische verkenning.

m² gebruiksoppervlakte            ca. 176 m² (incl. kelder)
Aankoopprijs                               €155.000,- K.K.
Financieringseis                          €327.000,-
Overige eisen  
- Programman van Eisen
- Gevelgebruiksaanwijzing Mathenesserweg 102A
- Zelfbewoning van 3 jaar
- Anti-speculatiebeding
- Overige afstemming VVE 

Rol Urbannerdam
Urbannerdam heeft een haalbaarheidsstudie uitgevoerd en adviseert de verkopende partij de aanpak, planning, het opstellen van randvoorwaarden en prijsbepaling. Urbannerdam zoekt de kopers en begeleidt de koper bij het sluiten van een koopovereenkomst met de verkopende partij.

Open dag
20 september 2018, 16:30 - 17:30 uur, De Mathenesserweg 102a Rotterdam-West

Inschrijven
Inschrijven voor het klushuis is nu mogelijk! Inschrijven kan tot 27 september, 12:00 uur.
Na 27 september wordt er een loting georganiseerd. Na inloting zal binnen twee weken de koopovereenkomst getekend worden.

Downloads
Informatiebrochure
Tekeningen
PVE Mathenesserweg 102a
Geveltekeningen Mathenesserweg 102a
Inschrijfformulier
Financieringstoets
Lotingsprotocol