• Zelfbouw_CPO_De-Wilgenhof_1-1
  • Zelfbouw_CPO_De-Wilgenhof_5
  • Zelfbouw_CPO_De-Wilgenhof_4-1
  • Zelfbouw_CPO_De-Wilgenhof_3
  • Zelfbouw_CPO_De-Wilgenhof_2

Nieuws

Oktober 2018
Groen licht voor nieuwbouwproject De Wilgenhof Lees meer...

In het landelijke Kamerik, centraal gelegen in het Groene Hart, is het project Kamerik Noordoost 2 in ontwikkeling. In de zuidoosthoek van de Knotwilgenlaan is naast de toekomstige speeltuin ruimte voor het project CPO De Wilgenhof. Hier is plaats voor 10 gelijkvloerse woningen.

Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunt u doen in het centrum van Kamerik, of met een kwartiertje fietsen in de historische binnenstad van Woerden. Het project bevindt zich aan de rand van het dorp, van waaruit u zo het landelijke gebied in kunt wandelen of fietsen.

De kavel waarop De Wilgenhof wordt gerealiseerd wordt aan twee zijden omsloten door water. Aan de overige zijden bevinden zich een speelplaats en een openbaar parkeerterrein. In het water aan de oostzijde van de kavel bevindt zich ook nog een zogenaamd geriefbosje, waar boeren in het verleden hun hout vandaan haalden. 

Op de kavel kunnen de woningen in 2 of 3 bouwblokken worden gerealiseerd. De vereniging kan gezamenlijk, in overleg met de gemeente Woerden, een verkaveling maken. Per woning dient in ieder geval 1 parkeerplaats op eigen terrein te worden gerealiseerd.

Rol Urbannerdam
Urbannerdam zet in samenwerking met de gemeente Woerden de werving op. Urbannerdam begeleidt in opdracht van de gemeente de kopersgroep bij het oprichten van de vereniging tot aan het sluiten van de grondreserveringsovereenkomst. Na het oprichten van de vereniging begeleidt Urbannerdam de kopersgroep gedurende het hele ontwikkelproces.

Tijdpad
Vanaf september 2018 is er groen licht voor het project. De vereniging van opdrachtgevers wordt opgericht, en in januari 2019 zal het ontwerpproces van start gaan. De verwachting is dat in de het voorjaar van 2020 gestart kan worden met de bouw. De bouw duurt ongeveer een jaar.  

Downloads
Informatiebrochure (data zijn verouderd)
Ontwerpwijzer
Inschrijfformulier
Financieringstoets

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd en wilt u zich inschrijven of meer informatie? Stuur dan een email naar Sarah Thiel, s.thiel@urbannerdam.nl of bel naar 010 280 64 44.

Inschrijven is vrijblijvend tot aan het moment dat u besluit om definitief deel te nemen aan het project. Om in te kunnen schrijven dient u € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is.
Voor inschrijven geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Het rangnummer wordt toegekend op basis van het tijdstip waarop het inschrijfformulier binnen is bij Urbannerdam.

Contactpersonen

                      
ing. Frans van Hulten
E: f.vanhulten@urbannerdam.nl 
T: 06 - 4633 36 30