• Zelfbouw_Chaam_4
  • Zelfbouw_Chaam_3
  • Zelfbouw_Chaam_2

CPO Toekomstig Wonen in Chaam zal gaan landen op de locatie Den Brabander fase 4 in Chaam. Dit is de op een na laatste fase van de ontwikkeling ‘Den Brabander’. Op de locatie is ruimte voor ongeveer 16 woningen. In overleg met de gemeente kan de CPO vereniging een stedenbouwkundig plan maken. Urbannerdam begeleidt de vereniging tijdens het hele ontwikkelproces.

Omdat het in Chaam lastig om als starter een woning te kopen, heeft initiatiefgroep Toekomstig Wonen Chaam een CPO project opgezet. Afhankelijk van de vraag is er ruimte voor 10 tot 16 woningen,  zowel voor starters als voor doorstromers. Daarbij wordt gedacht aan rijwoningen en twee onder een kap woningen. 

Rol Urbannerdam
Urbannerdam is door de initatiefnemers geselecteerd als procesbegeleider. Urbannerdam begeleidt en adviseert de vereniging tijdens het hele ontwikkelproces.

Tijdpad
Inschrijven voor het project is mogelijk tot 23 maart 2018. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt geloot welke inschrijvers verder kunnen met het proces.

De vereniging is al door de initiatiefnemers opgericht. De verwachting is dat in april 2018 de ontwerpfase van start kan. Als alles volgens planning verloopt kan in de zomer van 2019 gestart worden met de bouw van de woningen.

Downloads
Informatiebrochure
Inschrijfformulier
Financieringstoets
Presentatie informatie bijeenkomst

Betrokken partijen
1. VvO Toekomstig Wonen in Chaam
2. Gemeente Alphen-Chaam
3. Urbannerdam

Opdrachtgever: VvO Toekomstig Wonen in Chaam

Projectstatus: werving

Link: Facebook

Contactpersonen

                      
ing. Frans van Hulten
E: f.vanhulten@urbannerdam.nl 
T: 06 - 4633 36 30